Nieuw kantoor in Oldenzaal!

8 februari 2018

Wij breiden onze diensten uit! Sinds 5 februari zijn wij ook te vinden op bedrijvenpark het Hazewinkel in Oldenzaal.  “Manschap is onderdeel van Schipper Techniek. Met een kantoor in Oldenzaal kunnen wij bestaande en nieuwe klanten beter bedienen in deze regio. We merken dat we sneller kunnen reageren als we dicht bij de klant zitten.”, aldus Karsten Staal, onze accountmanager in Oldenzaal.

Diensten

Schipper Techniek levert technische producten en diensten. Manschap werd opgericht om deze klanten ook van geschikt personeel te kunnen voorzien. “Inmiddels hebben we onze diensten uitgebreid en verzorgen we ook detachering, payrolling en werving- en selectietrajecten. We zijn te vinden in het pand van Schipper.”, vertelt Karsten.

Afbeelding Manschap Uitzendbureau Nieuw kantoor in Oldenzaal!

Twents

Samen met onze collega Tim Graas is Karsten verantwoordelijk voor klanten in de regio Oldenzaal. Tim: “We zijn allebei Tukkers, dus we voelen ons in Oldenzaal als een vis in het water. We houden van de Twentse mentaliteit. Daarbij barst het hier van de interessante bedrijven.”

Contact

Manschap is te vinden aan de Lübeckstraat 14. Contact opnemen kan via 06 53 89 49 35, of via oldenzaal@manschap.nl.