Manschap helpt FTNON

7 januari 2016

Onlangs voorzag Manschap het bedrijf FTNON van een paar extra handen. De economie trekt aan en dat merken ze goed in de werkplaats. Ook viel er een collega uit, dus luidde hoofd logistiek/magazijn Bert Blömer de noodklok.

FTNON is een prachtig bedrijf dat al 51 jaar bestaat. Ze leveren mooie producten voor de food-industrie. Blömer: “Je moet het zo zien: als jij in de supermarkt een zak sla koopt, of iedere andere denkbare groente, dan gaat daar een hele bewerking aan vooraf. Wij leveren complete productielijnen die de groente vanaf het land tot in de gasverpakking voor de supermarkt verwerken.”

Afbeelding Manschap Uitzendbureau Manschap helpt FTNON

Blömer zelf werkt er al vanaf 1978. Hij is na het afronden van de MAVO bij ‘de NON’ aan de slag gegaan en is door de jaren heen in het bedrijf gegroeid. Hij kent het bedrijf van binnen en buiten. Blömer is al jaren klant van de Schipper-familie. “Ik ken Johan (directeur) en Antoon (oprichter) al heel lang. Die staan altijd voor mij klaar, ook op de momenten waarop je bij andere bedrijven te maken krijgt met het antwoordapparaat”, vertelt Blömer.

Het gaat goed met het bedrijf en er was een extra kracht nodig op de werkvloer. Voor het zagen van maatdelen vond Manschap een geschikte kandidaat in de handige Sinan. Hij werkt nu enige tijd in de werkplaats en heeft het er uitstekend naar zijn zin. “Dit is veruit het leukste bedrijf waarvoor ik heb gewerkt”, aldus Sinan. Blömer is ook enthousiast: “Hij is beleefd, welbespraakt en zeer correct. Een nette jongen die handig is en hard werkt. Ik ben heel tevreden over hem!”