Allround magazijnmedewerker

Hengelo

1980

Diploma's: STODT elektrotechniek basis, MBO Informatica, VBO Consumptieve techniek, NEN 3140, Heftruckcertificaat, Elektropallettruck, Stapelaar, Reachtruck certificaat

Ervaring: Procesoperator, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, montage medewerker

Onze indruk: Representatieve man met een leergierige instelling. Betrouwbaar, collegiaal en communicatief vaardig. Ruime ervaring als allround magazijnmedewerker en nu op zoek naar een nieuwe uitdaging met afwisselende werkzaamheden. Klantencontact, magazijnbeheer, heftruck, laden en lossen.

Inschrijfnummer: 002926

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

Monteur TD

Schoonebeek

1976

Diploma's: Electrotechniek, MSI opleiding, EMBI opleiding, NEN 3140, Besturingstechniek (Festo/Siemens S5), VCA

Ervaring: Zowel electrotechnisch als mechanisch

Onze indruk: Inzetbaar voor een mooie baan met perspectieven! Electrotechnisch goed onderlegd, liefst baan met combi mechanisch. Max 2 ploegen, consignatie geen probleem. Max 45 minuten reizen vanaf het mooie Schoonebeek. Gedegen kerel, op korte termijn beschikbaar.

Inschrijfnummer: 002925

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

Assemblagemedewerker, kleinmontage elektro

Hengelo

1956

Diploma's: LEAO, LDS, ECDL certificaat (Microsoft office)

Ervaring: Heeft veel gewerkt als assemblage en klein montage medewerker. Qua branche heeft ze nagenoeg in de elektro gezeten. Dit is ook wat ze het liefste doet, elektro montage en paneelbouw. Daarnaast heeft ze gewerkt van conciërge tot brigadier (vrijwillig) om aan het werk te blijven.

Onze indruk: Sociale vrouw die goed weet wat ze wil. Ze is fysiek gezien nog top in orde. De hele dag staan of zitten maakt haar niet uit, zolang ze maar aan het werk kan.

Inschrijfnummer: 002924

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

Allround logistiek/magazijn, Magazijnchef, Voorraadbeheer

Enschede

1965

Diploma's: MBO Logistiek en Planning, MTS Bouwtechniek, SAP, Navision, Heftruck, VCA, Autocad

Ervaring: Magazijnchef, Leidinggevende, Allround magazijnmedewerker, Administratie

Onze indruk: Bedreven en ervaren kandidaat betreft de logistieke processen, heeft ervaring met het in en uitboeken van goederen, magazijnbeheer en leiding geven aan magazijnmedewerkers. Hij is per direct beschikbaar voor een functie in de dagdienst.

Inschrijfnummer: 002923

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

Teamleider, mixmaker

Tubbergen

1962

Diploma's: Horeca diploma op VBO/MBO niveau. Horeca hotel management Linnartz Nijmegen, Binnen een horeca groothandel BHV, situationeel leiding geven en beoordelen en belonen certificaat behaald.

Ervaring: Is begonnen als chef kok. Heeft in het verleden ook samen met een compagnon in Enschede een michelin ster behaald. Door de vele lange dagen heeft hij zijn horizon verbreed naar de productie wereld. Hij heeft aan de leiding en eindverantwoording gestaan van een aantal "maaltijd" productie bedrijven. Binnen een horeca groothandel is hij hoofd van de horeca afdeling gezet. Scoorde hier een hoge omzetstijging. Heeft voor de deze groothandel ook een nieuw bedrijfsrestaurant opgezet in Delft. Door economische redenen moest hij hier na bijna tien jaar vertrekken.

Onze indruk: Een nette, sociale vakman. Heeft erg veel ervaring in keuken en voedingsmiddelen industrie. Is op latere leeftijd zijn productkennis gaan combineren met een commerciele functie. Dit is een persoon die weet waar hij het over heeft en hij is gewend om te werken en te presteren onder grote druk. Verder heeft hij veel ervaring met leidinggeven.

Inschrijfnummer: 002922

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

Telefoniste/receptioniste, secretarieel medewerkster, administratief medewerkster

Enschede

1972

Diploma's: MBO administratief medewerker, MBO secretarieel medewerker, MBO secretaresse, medisch secretaresse (Scheidegger)

Ervaring: Secretaresse, administratief medewerkster

Onze indruk: Rustige dame die met beide benen op de grond staat, op zoek naar een functie voor minimaal 20, maximaal 32 uur per week. Ze is stressbestendig, flexibel en kan goed schakelen tussen diverse werkzaamheden. In bezit van eigen vervoer en per direct beschikbaar.

Inschrijfnummer: 002920

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

Productieleider, hoofd bedrijfsbureau, verspaning

Vriezenveen

1965

Diploma's: MTS Werktuigbouw, Solid Works, VCA-vol, Praktijk opleider

Ervaring: productieleider/sales medewerker/hoofd bedrijfsbureau

Onze indruk: Op zoek is naar een baan voor 32 uur per week. Staat open voor alle functies en bijhorende salarissen. Kandidaat is ooit begonnen in verspaning en vervolgens doorgegroeid richting hoofd bedrijfsbureau en productieleider.

Inschrijfnummer: 002919

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

Allround magazijn- en productie medewerker, kanter

Enschede

1964

Diploma's: Mavo, middelbare ondernemersschool, heftruck certificaat

Ervaring: Allround magazijn/productie medewerker met afwisselende werkzaamheden zoals kanten, knippen, zagen, boren, ponsen, controle goederen, laden en lossen.

Onze indruk: Persoon die een stabiele indruk op ons maakt. Opzoek naar afwisseling en diversiteit in zijn werk. Voorkeur om als allround magazijnmedewerker aan de slag te gaan in combinatie met overige werkzaamheden.

Inschrijfnummer: 002917

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

CNC frezer

Hengelo

1987

Diploma's: Havo, cursus draaien en frezen

Ervaring: CNC frezer, commercieel medewerker binnendienst

Onze indruk: Gemotiveerd en leergierig ingesteld persoon. Vorig jaar bewust de keuze gemaakt voor een carrièreswitch waarbij hij de cursus CNC draaien en frezen heeft gevolgd heeft via verder in techniek. Opzoek naar een nieuwe uitdaging waar hij de mogelijkheid krijgt om zich verder te ontwikkelen en een volwaardige vakopleiding tot CNC frezer/draaier kan volgen.

Inschrijfnummer: 002915

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

Operator, Deegmaker, Bakker, Brood & Banket

Wierden

1978

Diploma's: LTS Brood en Banket, MBO Banket

Ervaring: Deegmaker, Operator, Traditionele banket bakker

Onze indruk: Gemotiveerde en loyale operator. Na ruim 12 jaar bij dezelfde werkgever te zijn, zou hij graag eens elders een nieuwe uitdaging aan willen gaan. Hij geeft aan graag hard aan het werk te zijn, en heeft absoluut geen vrees voor vieze handen. Een nieuwe functie in de foodindustrie is geen vereiste, daarnaast wil hij graag aan de slag in een dagdienst of 2-ploegen systeem. Beschikbaar in overleg.

Inschrijfnummer: 002913

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

Projectleider, Teamleider, Productieleider

Kreijenborg

1960

Diploma's: L.T.S. T.T.O Technisch Theoretisch onderwijs, T.O.K.M. machinist Amsterdam , T.O.K.M. Technische opleiding Koninklijke Marine koeltechniek HVAC, VCA VOL, NEN1010, BHV, KMBO Meet en regeltechniek, Koeltechniek. etc.

Ervaring: Projectleider, Teamleider, Productieleider.

Onze indruk: Prettige man. Hij is erg ondernemend en besluitvaardig, daarnaast heeft hij veel leidinggevende ervaring. Momenteel productieleider en wil graag weer de overstap maken naar projectleider. Vanaf eind augustus beschikbaar.

Inschrijfnummer: 001879

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315

Technisch Logistiek medewerker, Monteur

Almelo

1977

Diploma's: VMBO Elektro, interne opleiding oventechniek, VCA

Ervaring: Logistiek medewerker, Magazijn medewerker, Monteur grootkeuken techniek

Onze indruk: Plezierige man, brede interesse, goede referenties van voormalig werkgever. In bezit van vervoer. Op korte termijn beschikbaar.

Inschrijfnummer: 002436

Wilt u meer weten? neem dan contact op via of bel: 0546 579 315