Werken voor Manschap

Je wilt een goede werkgever, een marktconform salaris, een goede cao, heldere afspraken en leuke extraatjes. Manschap wil graag die werkgever voor jou zijn. Wij zijn een compact bureau, dus onze lijnen zijn kort. Je kunt ons makkelijk bereiken en we stellen ons altijd flexibel op. Uitzenden is tenslotte mensenwerk.

Hoe wil jij jezelf ontwikkelen?

Waar ben jij goed in? Wat voor soort bedrijf past bij je? Hoe wil je groeien in je functie? Laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek om jou en je talenten beter te leren kennen.

Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever.


Wat hebben we jou te bieden?

Manschap is een uitzendbureau en personeelsbemiddelaar met een focus op de Twentse industriële- en technische sector. We vullen vacatures in voor management, middenkader en uitvoerende functies. Of je nou lasser bent, monteur, operator, engineer of projectmanager, wij hebben de juiste baan voor je.

Download: Informatieboekje voor werknemers van Manschap
Afbeelding Manschap Uitzendbureau Werken voor Manschap

Arbeidsvoorwaarden voor jou

De arbeidsvoorwaarden verschillen per bedrijf en per branche, maar je kunt altijd terugvallen op onze NBBU-cao. Jouw beloning stellen we vast in overleg en indien de functie dit vereist, krijg je van ons werkschoenen, werkkleding en overige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Waar kun je ons vinden?

Manschap is onderdeel van het Almelose Schipper Techniek. Je kunt ons vinden in alle panden van Schipper Technisch Handelsbureau in Almelo, Enschede, Oldenzaal en Hardenberg. Ons hoofdkantoor vind je in de hoofdvestiging van Schipper Techniek op Bedrijvenpark Twente 290 in Almelo.

Veel bedrijven zijn op zoek naar flexibele medewerkers die ze willen inzetten om de pieken in hun productie op te vangen.

Hoe bemiddelen we voor jou?

Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever. Er zijn namelijk altijd bedrijven op zoek naar jou. Veel bedrijven zijn op zoek naar flexibele medewerkers die ze willen inzetten om de pieken in hun productie op te vangen. Manschap brengt deze werkgevers en werknemers samen.

Je solliciteert dus via ons op een vacature van een bedrijf die jij interessant vindt. Wij organiseren dan voor jou een gesprek. Als je vervolgens wordt aangenomen, dan zijn er diverse mogelijkheden, zoals uitzenden en detacheren, maar je kunt je bijvoorbeeld ook als ZZP’er laten inhuren. Alles is mogelijk.