Daar doen we het voor!

De juiste kandidaat op de juiste plek

De perfecte match bij Eternit in Goor

De juiste persoon op de juiste plek. Het is misschien een dooddoener, maar het geeft altijd weer enorm veel voldoening als het lukt. Hoewel het voor ons aan de orde van de dag is, zijn we altijd erg blij als we de perfecte match weten te vinden. Het wervingstraject voor de functie van EHS manager bij Eternit is hier een goed voorbeeld van.

Veiligheid

Bij Eternit staat veiligheid op nummer 1. Toen de huidige EHS Manager vertrok, moest er met spoed een opvolger worden gezocht. Riemke Bosch, verantwoordelijk voor werving en selectie bij Manschap, mocht deze klus klaren. Met veel enthousiasme ging ze aan de slag.

Twintig minuten

Via LinkedIn kwam Manschap in contact met Matthijs. Hij stond open voor een nieuwe uitdaging en ging graag het gesprek aan. Het gesprek verliep vlot; het was al snel helder dat hij de perfecte kandidaat was. “Binnen dezelfde 20 minuten als waar we bij de eerste kandidaat voelden dat het niet goed zat, voelden we bij Matthijs dat het wél goed zat!”, aldus John Beumer, HR Manager van Eternit.

Oude bekende

“Het grappige is dat ik John al bleek te kennen. In 2007 kwamen we elkaar wel eens tegen, we delen namelijk allebei een verleden bij Siemens in Hengelo. Zowel het eerste gesprek als de daaropvolgende gesprekken, met andere personen uit de organisatie, voelden meteen goed. De keuze was daarna dan ook snel gemaakt”, aldus een enthousiaste Matthijs.

Het traject

John Beumer: “Het traject verliep vlekkeloos. We hadden de functie veel sneller ingevuld dan verwacht. We zijn er erg blij mee!”

Daar doen we het bij Manschap voor!

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×