Over ons

Het verhaal achter Manschap begint helemaal in 1981. Antoon Schipper nam toen het heft in eigen handen. Hij was een typische monteur, je weet wel, zo’n hard werkende techneut met eeuwig zwarte handen. Zijn toeleveranciers bezorgden hem echter grijze haren en op 48-jarige leeftijd had hij hier genoeg van. Hij wist zeker dat hij dit beter kon: hij wilde een leverancier worden die klanten van hun zorgen kon verlossen. Het concept van ‘technisch ontzorgen’ was geboren en Schipper Technisch Handelsbureau zag het levenslicht. Een tijdje later kwam daar het Technisch Servicebureau bij. Schipper Techniek groeide snel en na ruim twintig jaar nam Antoon’s zoon Johan het familiebedrijf over.

Schipper Techniek

Schipper Techniek is niet alleen een familiebedrijf, maar ook een familie van bedrijven. Met de productspecialisten van het Handelsbureau, de techneuten van het Servicebureau, de experts van Brontechniek en de mensenkenners van Manschap opereren ze als totaalaanbieder in de technische- en industriële sector.

Verstand van techniek, gevoel voor mensen. Dat is waar Manschap voor staat.

 

Antoon Schipper (links) voelde zich altijd betrokken bij zijn klanten. En dat is hij vandaag de dag nog steeds.
Antoon Schipper (links) voelde zich altijd betrokken bij zijn klanten. En dat is hij vandaag de dag nog steeds.

Manschap

Het uitzendbureau Manschap werd in 2007 opgericht. Het doel was om klanten uit de Twentse techniek en industrie, naast het leveren van onderdelen en service, ook van (tijdelijk) flexibel personeel te kunnen voorzien. Denk hierbij aan het leveren van service- en storingsmonteurs, assemblagemedewerkers, lassers, (CNC) draaiers/frezers, productie-, logistiekpersoneel en meer. Manschap ondersteunt bedrijven bij het inspelen op pieken en dalen van hun productie.

Mensenwerk

De mensen van Manschap zijn mensenkenners.  Samen hebben ze ruime ervaring in de uitzendbranche. Uitzenden, detacheren, payrollen en werving en selectie is mensenwerk. Manschap heeft haar wortels in de techniek en het team begrijpt daarom beide aspecten van de flexibele schil. Verstand van techniek, gevoel voor mensen: dat is waar Manschap voor staat.

Onze mensen

Jasmijn Giesen

Accountmanager

Anja Deguc

Werving buitenland

Karsten Staal

Accountmanager

Margrietha van Rhee

Backoffice Medewerkster

Reno Polman

Accountmanager

Mathilde Vording

Accountmanager