Een leuke baan is het halve werk!

Je herkent het vast wel: als je het naar je zin hebt, dan vliegt de tijd. En als je iets leuk vindt, dan doe je dat goed en zorgvuldig. Plezier is de basis van een goede baan. Wij geloven dat je dit plezier vindt als je op de juiste plek zit. Daarom doen wij ons best om een functie te vinden in een bedrijf die bij jou past!

Flexibiliteit en zekerheid

Flexibel werken biedt mogelijkheden en diversiteit. Manschap biedt daarom graag flexibiliteit. Echter begrijpen we het ook als je zoekt naar zekerheid. Een groot deel van onze vacatures biedt uitzicht op een contract bij de opdrachtgever. Voor ons is dat het ultieme resultaat!

Veel van onze uitzendkrachten kregen na hun uitzendperiode een contract bij de opdrachtgever.

Carrièrepartner

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Geen tijd om uitgebreid te zoeken? Manschap is jouw carrièrepartner. We maken graag een afspraak met je voor een uitgebreid gesprek over je loopbaan tot nu toe en over je wensen ten aanzien van je nieuwe baan. Ook voor functies op HBO en WO niveau hebben we een specialist in huis.

Schrijf je nu in!

Twents Familiebedrijf

Manschap is onderdeel van Schipper Techniek. Dit Twentse familiebedrijf heeft zijn wortels in de lokale techniek en industrie. Manschap is gevestigd in Almelo en wij zijn actief in het oosten van het land.

Sollicitatiehulp

Hulp nodig bij solliciteren? Wij helpen jou met het opstellen van een CV en het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Wij geven je handvaten waarmee je verder komt!

Vakmanschap laat zich niet samenvatten in een document!

Makkelijk solliciteren

Vakmanschap laat zich niet samenvatten in een document. Kun jij ons vertellen wie je bent en wat je kunt? Dan vinden wij een CV niet altijd nodig. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Vacatures
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×