Manschap gaat voor de perfecte match

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van ieder bedrijf. Dat begrijpt Manschap maar al te goed. Wij helpen u graag om te investeren in dit kapitaal. Of het nu gaat om uitzenden, detacheren, payrolling of werving en selectie opdrachten, wij gaan voor de perfecte match.

Aandacht voor uw bedrijfscultuur en processen

Manschap heeft haar wortels in de regionale techniek en industrie. Wij begrijpen wat bedrijven nodig hebben. Daarbij vinden wij het belangrijk om naar de cultuur binnen een bedrijf te kijken. Ieder bedrijf is uniek en daarmee houden wij rekening bij het vinden van de juiste kandidaat!

Ieder bedrijf is uniek en daarmee houden wij rekening bij het vinden van de juiste kandidaat!

Van management tot vakman en alles wat ertussen zit

Manschap focust zich niet op een specifiek segment. Wij gaan voor veelzijdigheid. Of het nu gaat om management, middenkader of vakmensen, wij vinden de juiste kandidaat.

Neem contact met ons op

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op het gebied van wetgeving is er de afgelopen jaren veel veranderd. Werken wordt steeds flexibeler. Daarbij veranderen de eisen van werkgevers en werknemers. Manschap volgt de ontwikkelingen op de voet. We praten u graag bij.

Twents familiebedrijf

Manschap is onderdeel van Schipper Techniek. Dit Twentse familiebedrijf heeft zijn wortels in de lokale techniek en industrie. Manschap heeft kantoren in Almelo en Oldenzaal en wij zijn actief in het oosten van het land.

Veel van onze uitzendkrachten krijgen na hun uitzendperiode een contract bij de opdrachtgever

Visie op de lange termijn

Wij ondersteunen bedrijven graag met het op- en afschalen van hun arbeidscapaciteit. Daarnaast denken wij ook aan de toekomst. Zo worden uitzendkrachten vaak door de opdrachtgever overgenomen. Dat zien wij als bewijs van een goede match. Een oplossing voor de lange termijn!

Neem contact met ons op!
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×