Het geluk van Jürgen

En zijn nieuwe baan

Een contract na je vijftigste

Het is een herkenbaar scenario: door de crisis kwam Jürgen langs te zijlijn te staan. Toekijken zat niet in zijn aard, maar hij wist ook dat het niet makkelijk is om als vijftigplusser aan een nieuwe baan te komen.

Vroegtijdig einde

Voordat hij zonder werk kwam te zitten, verrichtte hij met name laswerkzaamheden op een baggerschip. Voor zijn voormalig werkgever waren er geen nieuwe klussen in het vooruitzicht, dus kwam Jürgens loopbaan bij dit bedrijf tot een vroegtijdig einde.

Een nieuw begin

Manschap vond zijn CV op internet. Zijn profiel voldeed aan alle eisen voor het Twentse bedrijf Kiekens, dat door aanhoudende groei moest opschalen. Kiekens richt zich op het ontwikkelen van lucht- en milieutechnische producten en ze hebben klanten over de hele wereld. Ze behoren tot de internationale top in hun markt.

Jurgen heeft nu een leuke baan!

Vakman

Kiekens had een extra lasser nodig, een vakman. Hiervoor schakelden ze Manschap in en via ons kwam Jürgen bij Kiekens terecht. Na vijf maanden kreeg hij hier een contract aangeboden. “De technische principes zijn bij Kiekens grotendeels hetzelfde als bij mijn vorige baan, maar dan verfijnder”, vertelt een tevreden Jürgen. Hij had bij Kiekens snel zijn draai gevonden.

Win-win situatie

Het toont des te meer aan dat de situatie van een werkloze vijftigplusser niet hopeloos hoeft te zijn. Jürgen heeft nu een mooie baan binnen een fantastisch team en Kiekens heeft er een vakman bij. Bij Manschap spreken we van een win-win situatie en daar zijn wij trots op!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×