Solliciteren tijdens de Corona-crisis

Het is ‘s avonds weer wat langer licht buiten, dat geeft de burger weer moed! We moeten voorzichtig zijn met elkaar en onze verantwoordelijkheid nemen, om zo het aantal slachtoffers tot een minimum te beperken.

#stayathome en #worksafe!

Kantoor en thuis

Het concept van social distancing hoeven wij inmiddels niet meer uit te leggen. Voor het ‘flatten the curve’-principe hebben wij ons kantoor gesloten voor bezoek. Wij werken vanuit huis en deels op kantoor (met een paar meter afstand natuurlijk). Ons werk gaat dus gewoon door. Daarnaast hebben wij als werkgever ook een verantwoordelijkheid naar onze mensen. Deze werken verdeeld over diverse opdrachtgevers. De gemeenschappelijke deler hierin nu, is dat we er gezamenlijk alles aan doen om risico’s te minimaliseren en de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. Respect dus voor onze medewerkers en klanten die er allemaal het beste van willen maken!

Online solliciteren

Uiteraard kun je nog steeds bij ons solliciteren op die ene leuke vacature. Je kunt dus gewoon cv’s blijven sturen en solliciteren. In dat opzicht verandert er niets. Wat wél verandert, is de manier waarop wij een sollicitatiegesprek gaan voeren. We nodigen je niet meer uit voor een kennismakingsgesprek, want ons kantoor is gesloten voor bezoek. Als wij in jou een geschikte kandidaat zien, dan zouden we graag via Skype kennis met je willen maken. Dit werkt verrassend goed, een aantal kandidaten gingen jou al voor!

We staan voor je klaar!

Mocht je nog vragen hebben, dan zijn we altijd bereikbaar. Bellen, mailen, skypen… Alles kan, we helpen je graag!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×