Via Facebook naar een baan

Het verhaal van Morten

Van uitzendwerk naar contract

Morten (23) wist eigenlijk direct na zijn opleiding Beveiliging op het ROC dat hij dit werk niet zijn hele leven wilde doen. Hij ging dus op zoek naar iets anders. Via Facebook kwam hij bij Manschap terecht.

Facebook

“Ik werkte via een uitzendbureau voor diverse opdrachtgevers. Toen de laatste klus ophield, ben ik verder gaan kijken. Via een bericht op Facebook kwam ik bij Manschap terecht”, aldus een enthousiaste Morten.

Goed geregeld

Morten nam direct contact op met Manschap. “Ik had een goed gesprek en twee dagen later had ik werk bij Bruns & Broekhuis in Ootmarsum.” De ervaringen van Morten met het uitzendbureau Manschap zijn goed. “Bij Manschap werd alles goed voor me geregeld. Bij het vorige uitzendbureau moest ik veel zelf uitzoeken en moest ik overal achteraan, dat was bij Manschap wel anders!”

Win-win situatie

Na anderhalf jaar werken op uitzendbasis kreeg Morten een contract aangeboden van Bruns & Broekhuis. “Daar ben ik erg blij mee. Het is een leuk bedrijf, heel gemoedelijk en typisch Twents!”. Voor Manschap is dit een win-win situatie. Bij Bruns & Broekhuis hebben ze er een enthousiaste collega bij en Morten heeft een leuke baan. Daar worden we bij Manschap alleen maar blij van.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×